čtvrtek 5. února 2009

David Rath a Adolf Hitler


Arbeit macht Rath!

"Hejtman a poslanec David Rath bude požadovat omluvu od týdeníku Reflex, který ho na titulní stránce zobrazil jako nacistického diktátora Adolfa Hitlera. Své právníky navíc pověřil zvážit žalobu. "Je to nechutné, časopis Reflex tím opět posunul hranici vkusu," řekl Rath iDNES.cz."

Přidat.eu záložkuPřidat.eu RSS

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

to vazne

Alan Curtis řekl(a)...

Chci se s vámi všemi podělit o to, jak jsem dostal svou půjčku od pana benjamina, který mi pomohl s půjčkou ve výši 400 000,00 euro na zlepšení mého podnikání, když jsem požádal o půjčku, když se věci zhoršovaly v mém podnikání, bylo to snadné a rychlé pan benjamin mi bez prodlení poskytl půjčku. zde je pan benjamin email / whatsapp kontakt: +1 989-394-3740, 247officedept@gmail.com.

Blogy

Abeceda podnikání a investování Akcie Akcie CZ AKCIE KOMODITY FOREX * Dr.Jan Hýsek Akcie online! Aktuální seznam pojišťoven a seznam zdravotních pojišťoven najdete na seznamu www stránek Byznys magazín tedy podnikání, investice, internet, osobní rozvoj a lidé Finanční a investiční weby Hedge fondy se snaží o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů Hledáte investora či projekt k investování? Obojí najdete na Investoři.net Chcete prodat či koupit firmu? Hledáte investora pro váš projekt? Vše najdete na Investoři.net How to invest in stocks for the beginner - http://www.stocks-commodities.eu/news/how-to-invest-peaks-and-valleys/ iAkcie Investování pro začátečníky Isaac Asimov, robot a 3 zákony robotiky Jak vydělat peníze na burze Komodity pro začátečníky Linkovník Magazín pro Muže Nejlepší české blogy Osobnosti a vůdci Otázky a odpovědi v oblasti finance, investice, podnikání a internet Poradce SEO blogy Seznam fakultních nemocnic Seznam pojišťoven Seznam www Seznam zdravotních pojišťoven Top 44 SEO blogs Volby WarrenBuffett.cz - aneb jak vydělat na burze miliony Zajímáte se o to, které jsou nejlepší firmy v ČR a EU? Sledujte Top Firmy! Zprávy online! Mini Žena Oční lékař a jeho oční poradna